Over ons

ZorgComfort de Kempen, voorheen Ouderenwinkel Valkenswaard is een fysieke winkel in Valkenswaard. Bestaat inmiddels 13 jaar.

  

Wij Edgar en Marleen van Eijk zijn deze winkel gestart in 2009. Destijds gestart als Ouderenwinkel Valkenswaard en vanaf 2012 geheel zelfstandig verder gegaan als ZorgComfort De Kempen. Gesteund door Tonneke en de kantoor hond Shiva.

Deze thuiszorgwinkel heeft een zeer breed assortiment aan hulp- en gemakshulpmiddelen.

In juni 2017 is de winkel verhuisd van de Valkenierstraat 43a naar de nieuwe locatie aan de Torenstraat 10-12 in Valkenswaard. Gelegen aan een mooi groot parkeerterrein en nog centraler.

Op de website heeft u een overzicht van een gedeelte van ons assortiment.

Het assortiment wat u in de webwinkel ziet is grotendeels ook op voorraad in de winkel. U kunt klikken bij het artikel op beschikbaarheid in de winkel.

Indien u op zoek bent naar een specifiek product of oplossing neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op telefonisch op 040 - 20 700 40.

Ook kunt u terecht voor tijdelijke uitleen en verhuur van onder andere, rolstoel, douchestoel, AD kussen, bedverhogers, hoog laag bedden, kraampakketten, borstkolf etc.