Valkenswaardkado / cadeaubon

Valkenswaardkado ZorgComfort

“Zullen we bij het begin beginnen?”, vraagt Arts en legt uit dat klanten al langere tijd vroegen naar een cadeaubon voor de Valkenswaardse ondernemers. “We (Valkenswaard Marketing, VVV en Centrummanagement) wilden in samenwerkingsverband graag een lokale cadeaubon opzetten. Daarvoor moesten allerlei vragen beantwoord gaan worden. Wat willen we precies? Hoe gaat straks de procedure lopen? Zetten we er wel of niet een marge op? Welke ondernemers gaan meedoen en wie gaat die benaderen? Daarvoor hebben we tijd nodig gehad en we zijn trots om te kunnen zeggen dat overal antwoorden op gekomen zijn en dat vanaf 6 november 2020 ValkenswaardKado beschikbaar is.

De Valkenswaardbon is te koop bij VVV Valkenswaard in de volgende waarden; €5,- €7,50, €10,- €15,- €20- en €25,-. Frank Maas is de maker van het ontwerp, met de typische boomblaadjes uit het logo van Valkenswaard Marketing.

Drie jaar geldig
ValkenswaardKado is alleen verkrijgbaar bij de VVV. Bij de bon wordt ook een lijst aangeleverd met de namen van ondernemingen die meedoen. De bon wordt bij aankoop voorzien van een stempel, een handtekening en een datum.

100 procent voor lokale ondernemer
Doordat de bon een velletje papier is en geen duur pasje met een code, blijft het simpel en kunnen de kosten voor het realiseren van het project zeer beperkt blijven. Zo komt de opbrengst van de verkoop volledig ten goede aan de ondernemers.

Ook ZorgComfort De kempen is een acceptant van dit mooie initiatief!