Verzenden & retourneren

VERZENDEN

Wat zijn de verzendkosten?
- de verzendkosten voor bestellingen beneden de € 150,- bedragen € 6,75
  bestellingen boven de € 150,- worden gratis verzonden.


Verstuurd ZorgComfort De Kempen bestellingen ook naar België?
- Ja ZorgComfort De Kempen verstuurd ook naar België.
  De kosten bedragen € 10,- voor bestellingen tot € 150,-
  bestelling boven de € 150,- worden gratis verzonden.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen in Valkenswaard?

- Ja u kunt uw bestelling ook afhalen in Valkenswaard aan de Torenstraat 10-12.

RETOURNEREN

Kan ik het product terug sturen?
- Ja dit kan binnen 14 dagen onder bepaalde voorwaarden, de zogenaamde herroepingsvoorwaarden.
Het herroepingsrecht van de ZorgComfort De Kempen webwinkel U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.  
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.  
Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. 
Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.
Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u dit modelformulier te gebruiken. Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Let op: verzegelde hygiëne producten waarvan de zegel is verbroken en maatwerk bestelde producten kunnen niet worden geretourneerd. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Terugbetaling
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag binnen 14 dagen terug gestort inclusief eventuele originele verzendkosten. 

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] en het retour formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het "product reeds in goede orde retour ontvangen is."

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.